Bygavekort til Spjald

købes hos
Ramsing Shopping Center
Hovedgaden 50, 6971 Spjald
Tlf. 97 38 11 11

Bygavekortet kan anvendes hos medlemmer af Erhvervsgruppen Spjald. Se medlemsliste her

Udstedelse koster 15 kr. inklusiv en flot gaveæske.
Bygavekortet kan udstedes på det ønskede beløb, dog min. 100 kr. og max. 3.000 kr. og kan bruges til varekøb i de fleste butikker i Spjald, indtil beløbet er opbrugt.
Bygavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Har du problemer med gavekortet/beviset eller ønsker du at klage, bedes du henvende dig til:
Erhvervsgruppen Spjald
Hovedgaden 50
6971 Spjald
Tlf. 97 38 11 11
Mail: spjald@vbbt.dk

Handelsbetingelser
Du bedes venligst læse nærværende Handelsbetingelser igennem, før du afgiver din bestilling på køb, da Handelsbetingelserne er gældende for det elektroniske gavekort.

Videbæk Handel og Erhverv- og Erhvervsgruppen Spjald Gavekort
Videbæk Handel og Erhverv Gavekort og Spjald Gavekort er elektroniske gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. Du anvender gavekortene, som en slags hævekort, dvs. at det er muligt at handle i flere forskellige butikker med det samme kort. Gavekortene har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig.
Gavekortene kan alene anvendes til betaling hos de butikker, der er tilsluttet Videbæk Handel og Erhverv Gavekortet eller Erhvervsgruppen Spjald Gavekortet.
Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 100,00 og maksimumsbeløb er kr. 3.000,-

Videbæk Handel og Erhverv Gavekortet og Erhvervsgruppen Spjald Gavekortet udbydes af:
Videbæk Handel og Erhverv
Brogårdsvej 7
6920 Videbæk
Tlf. 2830 5585
Cvr.nr. 71713628
E-mail: info@6920.nu

Kvittering
Når du har gennemført betalingen, modtager du straks en kvittering pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din bekræftelse når rigtig frem.Du er bundet af betalingen, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.
Du kan til enhver tid printe Handelsbetingelserne, som danner grundlag for den aftale du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet. De gældende Handelsbetingelser kan til enhver tid findes på www.videbaek.dk eller på www.spjald.dk
Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til at kontakte Videbæk Handel og Erhverv, som derefter vil hjælpe dig.
Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

Betaling
Du kan anvende de betalingskort, som fremgår af betalingsmodulet.
Din betaling håndteres af Dibs (betalingsmodul).
Dibs håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industri Data Security Standard, forkortet PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).
Beløbet trækkes på din konto, når betalingen er gennemført eller det fysiske gavekort afsendes.

Leveringsbetingelser – gælder kun f.s.v.a. bestilte gavekort fremsendt pr. post
Gavekortet sendes førstkommende hverdag efter bestilling og sendes med den valgte forsendelsestype, alm. brev eller quickbrev.
Alle gavekort sendes med Post Nord. Der kan forekomme forsinkelser ved Post Nord, som Videbæk Handel og Erhverv og Erhvervsgruppen Spjald er uden indflydelse på.
Såfremt et gavekort ikke bliver leveret, men bortkommer under forsendelsen, skal underretning herom ske til Videbæk Handel og Erhverv, tlf. 2830 5585, e-mail info@6920.nu. I sådanne tilfælde vil der blive fremsendt et nyt gavekort, forudsat at det bortkomne kort ikke er blevet aktiveret, da det ellers anses for at være modtaget.
Der pålægges forsendelsesomkostninger på alle ordrer uanset mængde, størrelse og forskellige leveringstider. Forsendelsesomkostningernes størrelse er afhængig af den samlede vægt.

Priser og moms
Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms.

Gyldighedsperiode
Gavekortet/beviset er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.
Indehavere af elektroniske penge kan inden udløbet af de elektroniske penge og i op til 1 år efter udløbet anmode om, at restværdien indløses til pålydende værdi ved at kontakte udbyderen, jf. kontaktinformationen. 

Saldo
Saldo på gavekortet kan ses på www.videbaek.dk eller på spjald.dk

Reklamation
I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du gennemfører betalingen eller fysisk modtager forsendelsen.
Fejllevering eller defekt forsendelse: Skulle du mod forventning modtage et forkert eller defekt gavekort, bedes du hurtigst muligt pr. mail orientere om hvori fejlen/defekten består.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag du modtager gavekortet. Fortryder du dit køb, skal du for egen regning kontakte/sende gavekortet tilbage til følgende adresse: Videbæk Handel og Erhverv, Brogårdsvej 7, 6920 Videbæk eller til Erhvervsgruppen Spjald, Hovedgaden 50, 6971 Spjald senest den 14. dag efter modtagelsen.
Når du sender gavekortet retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage efter vi har modtaget din henvendelse/forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. Reg. og konto nr. bedes derfor oplyst i mailen/forsendelsen.

Persondatapolitik
Den gældende persondatapolitik kan til enhver tid findes på hjemmesiden www.sparxpres.dk.

Aktivering af gavekortet
Gavekortet/beviset er aktivt og klar til brug ved gennemførsel af betaling. Ved bestilling af gavekort fremsendt pr. post, skal disse aktiveres inden brug.

Anvendelse af gavekortet
Dit Videbæk Handel og Erhverv gavekort og dit Spjald Gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i Videbæk Handel og Erhverv og Erhvervsgruppen Spjald.
Gavekortet anvendes med pinkode og kan dermed anvendes på samme måde som et almindeligt betalingskort.Gavekortet er således et ikke personligt ihændehaverbevis.
Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.Du accepterer derfor, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Det samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.
Har du problemer med gavekortet/beviset eller ønsker du at klage, bedes du henvende dig til:

Videbæk Handel og Erhverv
6920 Videbæk
Tlf. 2830 5585
e-mail: info@6920.nu

Du er også berettiget til at klage direkte til konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk eller via e-mail cfk@kfst.sk
EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@sparxpres.dk.Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

Hvem står bag kortet
Elektroniske gavekort via Videbæk Handel og Erhverv og Erhvervsgruppen Spjald administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord Bank A/S.

Lovvalg og værneting
Ethvert køb af gavekort er underlagt dansk ret. Enhver tvist om gavekortet, der involverer udbyderen skal indbringes ved en byret i Danmark med mindre præceptiv lovgivning bestemmer andet.

Ikrafttræden
Disse Handelsbetingelser gælder fra og med den 14.08 2019.

 

 

SMS-Service

Tilmeld dig vores gratis SMS-service, og få nyheder fra din by direkte på telefonen.

Tilmeld dig
Luk
Tilmeld vores SMS-service